Novi Sad
18.07.2013.
07:02 > 07:08
Pokrajinska vlada juče je na mesto direktora Instituta za onkologiju Vojvodine izabrala dr Ferenca Vicka.
  • Novosadjanka

    18.07.2013 17:21
    Ništa me više ne čudi
    Zašto se čudite zbog smene ne čelu Instituta za onkologiju, pa bar su obojica lekari. U komunalnim preduzećima već odavno direktori nisu iz struke a vidim da su lekari postali stručni za rečni transport. Dr Milovančev smatra da je stručan da vodi Luku Novi Sad, a što da ne? Uskoro će, možda osvanuti vest "istoričar, član stranke te i te, postavljen na mesto direktora Instituta za plućne bolesti", a što da ne? Možda poželi da se bavi i hirurgijom.
  • No Name

    18.07.2013 13:23
    @Kamenica 3 - No Name
    Priče i samo priče bez obrazloženja i dokaza.A u suštini meni je več ionako sve jedno pošto uskoro napuštam zemlju a Vama gosp. Kamenica3 želim sve najlepše...
  • Kamenica 3

    18.07.2013 13:00
    No Name
    Ako ti je neophodno obrazlozenje priupitaj novog VD za njegovu politicku pripadnost i konekcije te vrste u ranijem i aktuelnom periodu, recimo kome se sve od politickih opcija nudio u poslednja 2 meseca. Ako umes da sabiras verovatno ce ti biti jasno, a ako i dalje ima nesto sto ti nije jasno, onda nista, zaboravi.

    Mada ja mislim da je Tebi gospodine bezimeni ipak sve jasno i to vrlo dobro.

  • 18.07.2013 12:46
    mojoj tasti
    je jucer uskraseno pravo na proveru dobre i lose masnose u krvi.
    u limanskoj ambulani!!
    poslali su je da to uradi privatno !!!!!
    zasto ?
  • No Name

    18.07.2013 12:41
    @Kamenica 3 - No Name
    A čime možeš da potvrdiš sve što si napisao ako si tako siguran ? Ako nekog optužiš treba to i obrazložiti činjenicama...
    Ili samo pišeš jer nemaš pametnija posla ?
  • Kopito

    18.07.2013 09:59
    Pa da li je moguce?
    Vicko je vickast! 1000 Evra jedna dojka! Kojadinovic je mali djak!
  • Kamenica 3

    18.07.2013 08:49
    No Name
    Ja nemam stranku, a klan jos manje. Samo sam rekao pratite sta ce biti sa Institutom i pokazace se koliko je dobro ovo resenje, ja sam siguran da je katastrofalno.

    A upravo je ovo postavljenje rezultat najogoljenije politicke trgovine i lobiranja u kojem apsolutno nikoga od aktera nisu interesovali kriterijumi strucnosti, buducnost Instituta, pacijenti itd.

    Znaci da pojasnim, upravo imenovanje doticnog gospodina je rezultat i cist primer stranacke arhitekture i klanovskog pozicioniranja, opet kazem na zalost svih nas koji se gnusaju toga.
  • Gizela

    18.07.2013 08:35
    ŽUĆKO I MATORI PROFA!
    Pitam se dokle će Žućko i matori profa vladati insitutima u Sr.Kamenici.Da je samo Onkologija u pitanju već tu je i Kardiologija, na čijem je čelu direktorka koja je izgubila svaki kompas i više pričinila štete Institutu nego koristi. Dokle će na čelu instituta biti politički podobni a nesposobni ljudi... Dokle će dvojica ludaka vladati našim institutima i ugrožavati zdravlje gradjana....?
  • 021

    18.07.2013 08:27
    strucnost ispred politike!
    sigurno je ekspert cim je dosao na tu funkciju,da nema on neke slucajne veze sa DS-LSV kombinacijom???
  • ako

    18.07.2013 08:07
    je strucan
    ok,ako je isti sa ic na kraju ne valja
  • No Name

    18.07.2013 08:05
    @Kamenica 3 - Otisao los, dosao mnogo gori
    Vidim da si ti baš neki ekspert za kamenicu...
    Ili ti možda ne sviđa da nije neko došao iz tvoje stranke ili klana...
  • alisa

    18.07.2013 07:57
    prosto neverovatno
    Pokrajinska vlada raspisala konkurs..tamo se prijavio prodf..jovanovic iako mu je izrecena mera od Agencije za borbu protiv korupcije..Onda je on resio da pogura dr.vicka na mesto direktora kako se prava istina ne bi saznala...dr.Vicko je jos pre dve nedelje poceo da preti ljudima kako ce ih rasterati na Institutu za onkologiju..Kako bi radnici na institutu rekli otisao jedan koji voli pare a dosao drugi koji mnogo mnogo voli pare..Da li neko moze da mi odgovori na pitanja..Dali je genocid nad sopstvenim narodom ako uklonite 2000 ljudi sa spiska za zracenje??/ Kako je moguce da ni Upravni odbor ni direktor ni niko ne odgovara a dokazao i ombdusman i agencija da je bilo nezakonitih radnji..zasto pokrajinska vlada nije izabrala na konkursu direktora nego je postavila vd....Da li je moguce da u ovoj drzavi nema zakona...
  • Marko

    18.07.2013 07:57
    Vojvođanska vlada uništava Vojvodinu
    Pokrajinska vlada pokazuje koliko je katastrofalna imenujući ovakve ljude na čelo raznih institucija. Populistički će se stalno vikati kako Beograd uništava Vojvodinu, a nama pred očima vojvođanska vlada uništava Vojvodinu.
  • Kamenica 3

    18.07.2013 07:25
    Otisao los, dosao mnogo gori
    Ovo je jako lose resenje za Institut, verovatno sticaj neke katastofalne politicke trgovine, ucena i raznih interesa, jednostavno covek koji nije dorastao da vodi ovakvu ustanovu.

    Ako mislite da nisam u pravu pratite kako ce u narednim mesecima funkcionisati stvari na Institutu i sve ce vam se samo kasti. Ocekujte jos vece probleme, losije rezultate i jos vece urusavanje Instituta. Jako mi je zao zbog toga ali to ce nazalost biti posledice ovakvog resenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna